1. Decojeste banana, rupe-o in bucati si pune-o intr-un blender. Scurge caisele si pune-le in blender.
2. Toarna laptele si adauga iaurtul cu lingura. Amesteca pana se uniformizeaza.
3. Pentru a zdrobi gheata, pune cuburile intr-o punga de plastic si fa un nod! Asigura-te ca punga nu are gauri! Asaza punga pe o suprafata tare si preseaz-o cu o tija metalica.
4. Imparte gheata in cele 2 pahare si toarna bautura peste gheata. Serveste cu un pai sau cu o lingurita cu coada lunga, asaza-te comod si savureaza!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii