1. Decojeste banana, rupe-o in bucati si pune-o intr-un blender. Scurge caisele si pune-le in blender.
2. Toarna laptele si adauga iaurtul cu lingura. Amesteca pana se uniformizeaza.
3. Pentru a zdrobi gheata, pune cuburile intr-o punga de plastic si fa un nod! Asigura-te ca punga nu are gauri! Asaza punga pe o suprafata tare si preseaz-o cu o tija metalica.
4. Imparte gheata in cele 2 pahare si toarna bautura peste gheata. Serveste cu un pai sau cu o lingurita cu coada lunga, asaza-te comod si savureaza!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii