Intr-un castron se amesteca untul cu branza,cascavalul ras si un praf de sare,se omogenizeaza, apoi se aduga faina si se framanta bine.Aluatul se da la rece timp de 1 ora.Se presara cu faina suprafata de lucru,se intinde o foaie de grosime potrivita,se taie bastonase.Se aseaza bastonasele intr-o tava dreptunghiulara de aragaz tapetata cu hartie pergament,se ung cu galbenusul de ou si se presara chimen in functie de gust.Se coc in cuptorul bine incins-180gC timp de 20-30 de minute.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii