Intr-un castron se amesteca untul cu branza,cascavalul ras si un praf de sare,se omogenizeaza, apoi se aduga faina si se framanta bine.Aluatul se da la rece timp de 1 ora.Se presara cu faina suprafata de lucru,se intinde o foaie de grosime potrivita,se taie bastonase.Se aseaza bastonasele intr-o tava dreptunghiulara de aragaz tapetata cu hartie pergament,se ung cu galbenusul de ou si se presara chimen in functie de gust.Se coc in cuptorul bine incins-180gC timp de 20-30 de minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii