Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet.
Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.
Punem compozitia la congelator pentru 20 de minute, dupa care o scoatem si formam cu mainile putin ude, batoane potrivite pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la congelator ptr 15 minute.
Dupa ce le scoatem din congelator, le tavalim in pesmet in care am adaugat putina boia si putin praf de usturoi. Le dam la copt la 180 de grade C, cuptorul incins din timp, ptr 20 minute pe o parte, le intoarcem si le coacem inca 10 minute. Sunt foarte gustoase si merg bine cu putin sos de chilli picant sau cu putin iaurt.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii