Pregatire:
Bucatile de carne se spala in se taie in lungime,de grosimea unui deget si lungimea de 4-5 cm.
Faina se imparte in doua,o treime pe o tavita si restul intr-un bol sau castron.
Pesmetul se amesteca cu praful curry,boiaua si piperul.
Ouale se bat,se sareaza si se amesteca cu cele 2 treimi de faina.Se adauga apa minerala atat cat este nevoie pentru a obtine o compozitie de consistenta unui lapte,putin mai gros.
Preparare:
Uleiul se pune la incins intr-o tigaie adanca.
Bucatelele de carne se dau prin faina toate odata.Se pun in tava si se amesteca cu faina.
Se transfera bucatelele in vasul cu compozitia de faina si oua.Se scot si se asaza in tava cu pesmet condimentat.Se pun drept ca sa iasa cat mai frumoase cand se pun in ulei.Dupa ce se tavalesc in pesmet se strang putin in pumn si se scutura,apoi se pun in uleiul fierbinte.Cand se ridica la suprafata sunt gata.Se scot pe hartie absorbanta.Se servesc fierbinti cu sos Gleu.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii