Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga ciocolata data prin razatoare cu gauri mici,romul, galbenusul,cacao si nuca macinata,se mixeaza putin cu faina amestecata cu praful de copt la viteza mica.
Se framanta pana devine o bila compacta, se infasureaza in folie de plastic si se tine la frigider 30 de minute.
Se formeaza bastonase cu lungimea de 6-7 cm cu grosimea degetului si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt cu distanta intre ele de 2 cm, se coc 10 minute la 180 gr C.
Le scoateti din tava doar dupa ce se racesc complet, se pudreaza cu cacao si se glazureaza cu ciocolata.
Pofta mare !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii