Barcute din castraveti murati la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati castraveti murati
  • 400g carne de pui tocata
  • 100g ciuperci feliate
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 150g cascaval de preferinta afumat
  • 50g unt
  • 1 legatura mica de marar
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune carnea tocata intr-un vas, se adauga piperul sarea, mararul tocat marunt, ciupercile, ceapa tocata marunt, 100g de cascaval si ouale.Se amesteca toate ingredientele. Se taie castravetii murati in doua, se scoate miezul si se umplu cu compozitia de carne. Se unge tava cu unt, se aseaza castravetii si se presara deasupra cascavalul ramas, Se da la cuptor cam 45 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise