Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru a introduce umplutura.
Umplutura se prepara astfel: Branza de vaci se amesteca cu smantana, cu 2 oua batute bine, usturoiul pisat sau tocat marunt, mararul si patrunjelul tocate fin, sare si piper. Se umple fiecare cartof cu compozitia astfel formata, se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune deasupra fiecarui cartof un cubulet mic de unt si (optional) rondele de ardei kapia rosu.
Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc calzi cu patrunjel tocat fin.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii