Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-o tava cu pergament se pun feliile de vinata se presara cu sare piper si putin ulei si se dau la cuptor ptr 30 de minute.
Rosiile trebuie taiate in doua se pun pe otava cu pergament se presoara cu sare piper si ulei si se dau la cuptor ptr 25 de minute.Intr-un vas se bat ouale cu smintina si lapte si se sareaza si pipereaza.
Brinzeturile se amesteca si ele separat.Se unge vasul ptr copt cu unt si se tapeteaza cu foi de filu fundul si lateralele in asa fel incit sa ramaie si dinafara.se unge cu unt se mai mototolesc 5 foi de filu si se pun pe fund si se ung cu unt dupa care se pune o prte din compozitia de oua si deasupra oparte din brinza si oparte din legume,se pun iarasi 5 foi de filu peste compozitie si se ung cu unt si se adauga restul compozitilor.Se pun 2 foi de filu peste compozitie si resturile de foi cea-u ramas pe margini se unge cu unt si se coace 50 de minute pina se rumeneste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii