Autor:
alina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ingrediente
4 banane mari, 4 felii de portocala decojite, zeama de la o lamaie, sucul de la o portocala, 1 lingura de zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Dupa ce se curata bananele de coaja se aseaza pe cate o folie de aluminiu, feliutele de portocala se taie bucatele.
Se stropesc cu suc de portocala si zeama de lamaie, se presara cu zahar si se decoreaza cu bucatele de portocala.
Se invelesc in folia de aluminiu (lejer) si se inchid la capete.
Se introduc la cuptor (200°) timp de 20 de minute si se servesc cu inghetata de vanilie daca nu se tine post.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "BANANE LA CUPTOR CU LAMAIE SI PORTOCALA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009
Superba pentru stomacul meu!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009
Buna, aspectoasa, delicioasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009
ingenioasa reteta,dar cred ca ar fi mai bine sa se pregateasca in forme...