Se ia un bol. Bananele se taie in opt bucati fiecare, iar bucatile se pun intr-un vas mediu. Laptele se fierbe 5-6 min. Se toarna laptele peste banane si cu o lingura sau o furculita se preseaza acestea. Dupa aceasta din vas se ia crema de banane cu lapte si se pune in bol. Capsunile se taie in cubulete mici si se pun in bol peste crema,apoi cu o lingura se amesteca continutul bolului. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii