Banane caramel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane mari
  • 5 linguri cu unt
  • 6 linguri cu zahar
  • 150ml rom
  • 1 praf de scortisoara
  • 4 cupe cu inghetata de vanilie
  • 4 capsune
  • 100g ciocolata neagra
  • 1 plic cu zahar pudra

Mod de preparare

Topiti zaharul intr-o tigaie,apoi adaugati 4 linguri cu unt,scortisoara si romul.

Puneti bananele decojite in acest sos,,intorcandu-le pe ambele parti.

Cand sunt rumenite,scoateti-le pe cate o farfurie.

Topiti ciocolata neagra intr-un vas pe foc in care se adauga o lingura cu unt.

La fiecare portie se adauga cate o cupa cu inghetata ,o capsuna pudrata cu zahar,apoi se pune ciocolata topita(eventual frisca).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise