Topiti zaharul intr-o tigaie,apoi adaugati 4 linguri cu unt,scortisoara si romul.
Puneti bananele decojite in acest sos,,intorcandu-le pe ambele parti.
Cand sunt rumenite,scoateti-le pe cate o farfurie.
Topiti ciocolata neagra intr-un vas pe foc in care se adauga o lingura cu unt.
La fiecare portie se adauga cate o cupa cu inghetata ,o capsuna pudrata cu zahar,apoi se pune ciocolata topita(eventual frisca).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii