Banana split

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • banane (in functie de cate persoane sunt),
  • inghetata cu gustul preferat (crema, vanilie, ciocolata etc),
  • frisca,
  • alune maruntite sau bastonase colorate pentru ornat,
  • sirop de caramel sau sirop de capsuni.

Mod de preparare

Se decojesc bananele, se taie pe lung si se aseaza jumatatile una langa alta (din o banana se pot face doua mini split, taind jumatatile in doua pe lat). Eu asa fac.

Peste jumatatile de banana asezate una langa alta se pune inghetata (in forma de bila),iar peste inghetata se pune cu spritul de tort un mot bun de frisca. Peste frisca se presara alune maruntite sau bastonase colorate pentru ornat, iar peste se pune sirop de caramel sau sirop de capsuni. E un desert rapid si gustos. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise