Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata( ciocolata, vanilie si capsuni) una langa alta. Se ia banana curatata, se taie in doua si apoi se aranjeaza pe lateralul vasului, putin infipte jumatatile de banana in inghetata.
Se stropeste cu putin sirop de ciocolata.
Se decoreaza cu frisca si se stropeste din belsug, din nou, cu sirop de ciocolata.
Se serveste imediat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii