Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema pufoasa.
Adaugati oul si amestecati totul pana se formeaza o crema omogena.
Pasati banana cu o furculita si adaugati-o peste crema de unt.
La final adaugati faina si praful de copt si incorporati-le in crema formata.
Cu ajutorul unei linguri puneti crema in forme de muffins, umpleti formele cam trei sferturi (reteta spune ca ies 6 prajiturele dar mie mi-au iesit 9).
Puneti forma in cuptorul preincalzit la gaz4/180C si coaceti pentru 20-25 de minute.
Lasati prajiturile sa se racoreasca si intre timp faceti icing-ul din zahar pudra si foarte putina apa calduta(vezi mille-feuille). Ornati-le cu crema obtinuta si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii