Dupa ce se spala bine si se rup coditele,bamele se oparesc in otet de vin indoit cu apa. Dupa un sfert de ora,se scot,se scurg bine si se spala sub multe jeturi de apa rece.Se prajesc usor in ulei,bine incins,cepele curatate si taiate marunt. Se presara cu faina si se stinge cu putina apa rece. Se adauga rosiile fara pielita si seminte,sarea,piperul si zaharul,amestecindu-se bine.Se adauga bamele cind sosul a inceput sa fiarba si se lasa,la foc mic,pina ce s-au inmuiat.Se servesc reci,cu felii subtiri de rosii sau de lamaie.
Pofta mare!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii