1.Se curata mango de coaja si se taie pulpa de pe sambure.
2.Intr-un vas, se zdrobeste pulpa de mango cu furculita,se pune in blender cu restul ingredientelor pentru salata, sare si piper si se mixeaza impreuna.Se pune intr-un vas si se lasa deoparte.
3.Se amesteca usturoiul, ghimbirul ,ardeiul iute si 3 linguri de apa in vasul de la blender si se mixeaza pana se obtine o pasta fina.
4.Se incinge uleiul de floarea soarelui intr-o cratita mare, se adauga semintele de coriandru si de chimen,se prajesc cateva secunde, se adauga chimenul macinat ,cardamonul si turmeric si se mai prajesc 1 minut.Se adauga usturoiul zdrobit, rosiile si restul de apa ,se amesteca bine, se adauga ciupercile si bamele.Se amesteca din nou, se lasa sa dea clocot si se fierbe la foc mic timp de 5 minute, sub capac.
5.Se scoate capacul,se mareste putin focul si se mai fierbe 5-10 minute pana ce bamele sunt fragede, nu prea moi.Se adauga cilantro tocat si se serveste cu salata de mango si orez basmati simplu.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii