Se spala carnea , se portioneaza , se lasa la scurs si se pune intr-un vas.Se sareaza , pipereaza si se adauga peste ea zeama de la o lamaie si de la o portocala .Se adauga si cateva picaturi de sos de soia si se lasa 5-6 ore la macerat cu un capac pus deasupra vasului.
Apoi se pun feliile de carne pe gratar sau la cuptor.Daca se prepara la cuptor se foloseste si zeama din vasul in care a stat carnea la macerat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii