Se sfarama biscuitii, se amesteca cu untul si 2 linguri de zaharul si se formeaza baza, se da la cuptor pt 10 min. Se scoate si se lasa la racit.
Se mixeaza branza cu zaharul pana devine o crema uniforma si se adauga ouale si lichiorul mixandu-se in continuare cand pasta este uniforma se aseaza peste baza.
Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.
Se da la cuptor pt 45 min pana cand e copt.
Specific irlandez
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii