Biscuitii si nuca se amesteca cu untul frecat spuma si ouale si se imparte in doua.
O parte se intinde cu sucitorul intr-o tava patrata. In a doua jumatate se adauga 100 gr de ciocolata topita (dar nu foarte fierbinte) si se intinde peste prima parte din tava.
Glazura: Se face o glazura din 50 gr ciocolata topita, o nuca de unt si 1 lingurita de lapte si se intinde repede peste baiadera si se da la rece minim 2 ore.
Se taie in dreptunghiuri de 6cm/3cm.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii