Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung.
Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm.
Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde. Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras apoi o scoatem pe un platou si rulam strans.
Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita,strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud.La asezam una langa alta intr-o forma de chec,le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins,indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit.Se feliaza dupa ce s-au racit un pic.Este un aperitiv plin de savoare si culoare ,usor de preparat.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii