Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011
Ingrediente
1 praz lung, 50g sunca, 25g unt, 125g branza Gruyere rasa, 2 cepe verzi tocate marunt, O lingura patrunjel tocat, 2 bagels (chifle cu gaura la mijloc)
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.
Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, sa fie aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava unsa cu unt, lasati pana se topeste branza si devine auriu. Serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagels cu praz, sunca si branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate