Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii.
Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde de pe os, se scoate din supa. In supa, se adauga pasta de tomate, sosul barbeque si zaharul brun si se continua fierberea. Se scade pana are consistenta unui sos, apoi se trage pe blender, apoi prin sita si se lasa la cald. Intr-o tigaie, se pune cealalta ceapa rosie tocata, cand este gata, se adauga varza desarata si taiata foarte fin. Se caleste 30-40 de minute la foc mic si se adauga piper si boia. Rosiile se taie cuburi si se trag in tigaie, cu putin ulei, iar cand sunt putin moi, se adauga putin sos din cel descris mai sus.
Coastele se rumesc putin in cuptor sau in tigaie, apoi se toarna sosul peste ele.
Servire:
Se asaza varza pe centrul farfuriei, peste ea, se asaza coasta de porc, taiata in bucati, cateva rosii si sosul barbeque.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii