Tai in doua un avocado ,scoti simburele ,apoi cu un cutit tai carnea avocad-ului patratele , le scoti foarte usor cu o lingurita si le pui intr-un castronel. Pisezi bine avocadul pina devine ca o crema,dupa care se adauga sare ,lamiie ,smintina si usturoiul dat printr-o razatoare marunta .Se amesteca bine de tot si se serveste la aperitive cu piine prajita sau tostitos. PS : smintina se poate inlocui cu iaurt sau cum face soacra mea cu maioneza. Mie una imi place cel mai mult cu smintina.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii