Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline.
Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline.
Se spala orezul, se curata morcovul si se taie rondele si se adauga peste pieptul de pui.
Se adauga 1.5 l de apa, sare si se lasa supa la fiert 15-20 de minute.
Se spala bine lamaile cu apa calduta, apoi se da coaja pe razatoare si se stoarce zeama.
Se bat cele trei oua impreuna cu coaja rasa de lamaie si se incorporeaza in supa.
La final, se adauga zeama de lamaie si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna !
O supa numai buna pentru vremea rece, usor de preparat, magnific de gustoasa.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii