Legumele se spala si se curata.Morcovii se taie cubulete si se pun la fiert. Mazarea se fierbe separat.Ciupercile curatate se taie felii subtiri, iar in momentul in care morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul colorat, dupa care se mai fierbe totul 2min.
Gelatina se dizolva cu putina apa, se condimenteaza cu sare si piper. apoi se amesteca cu legumele scurse si se completeaza cu zeama, pana cand sunt perfect acoperite.
Compozitia obtinuta se toarna in vase dupa care se pun la frigider pentru 2-3 ore.
Dupa ce s-a racit si inchegat, compozitia se scoate cu grija din vase, ca sa nu se rupa, se feliaza si se serveste.
SFAT: Pentru ca aspicul sa se scoata mai usor din vas, acesta, dupa ce este scos de la frigider se introduce in apa fiarta timp de 10-20 sec, apoi se rastoarna imediat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii