Se scurge zeama de la compotul de ananas si piersici, se amesteca cu gelatina si se lasa la muiat. Intre timp se taie din portocala felii rotunde care se vor pune pe fundul vaselor in care punem aspicul si din kiwi tot felii rotunde pe care le punem pe peretii laterali ai vaselor. Se taie in bucati portocalele, kiwiul, bananele, ananasul (daca nu e taiat) si piersicile. Se amesteca intr-un castron si se pun in vasele unde am pus rondelele de portocale si kiwi. Se incalzeste gelatina la 60 de grade, se toarna peste fructe si se da la rece. Cand s-a inchegat se introduce vasul intr-o cratita cu apa fierbinte pentru putin timp (cat sa se desprinda gelatina de peretii vasului) si se rastoarna pe o farfurie.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii