Descopera cum sa gatesti aripioare picante la tigaie, o reteta rapida, aromata si delicioasa. Sunt necesare ingrediente simple precum ardei iute, usturoi, sos de soia si seminte de susan pentru un preparat plin de savoare.
Spala aripioarele de pui si usuca-le bine cu un prosop de hartie si taie-le pe jumatate.
Intr-un bol, amesteca aripioarele cu sare, piper si amidon de porumb. Amidonul va ajuta sa obtii o crusta crocanta.
Incinge uleiul de susan intr-o tigaie mare, la foc mediu.
Adauga aripioarele si prajeste-le pana devin aurii si crocante, aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte. Asigura-te ca sunt bine facute in interior.
Adauga usturoiul tocat si ardeiul iute in tigaie. Soteaza-le impreuna cu aripioarele timp de 1-2 minute, pana cand usturoiul devine auriu si isi elibereaza aroma.
Toarna sosul de soia si mierea peste aripioare. Amesteca bine, astfel incat toate aripioarele sa fie acoperite uniform cu sos.
Presara semintele de susan peste aripioare si amesteca usor pentru a le incorpora.
Daca doresti, poti presara si ceapa verde tocata fin pentru un plus de culoare si prospetime.
Serveste aripioarele picante calde, alaturi de orez cremos, cartofi la cuptor sau salata de varza. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii