Intr-un castronel am pus toate ''prafurile'', 1 lungurita de mustar iute, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de masline si usturoiul pisat.Dupa ce am spalat aripioarele le-am ''tavalit'' prin sosul facut din toate condimentele.Au iesit putin sarate pentru ca am uitat ca si condimentele pentru pui au sare si delikatul la fel.Dupa toata operatiunea le-am bagat in punga, am inchis-o bine, i-am dat cateva gauri cu o scobitoare si am bagat-o la cuptor pentru vreo 10 minute.Le-am scos din punga pentru ca le vroiam rumenite.Am apelat la punga pentru a le fragezi.Le-am mai lasat pana s-au rumenit frumos, adica inca vreo 15 minute.Initial trebuiau servite cu mujdei de usturoi si mamaliga dar...era 11 noaptea si nu am mai gasit putere.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii