1. Se taie aripioarele in 3, parte cea subtire din capat nu se foloseste;
2. Se unge cu putina margarina sau ulei de masline o tava grill;
3. Se condimenteaza aripioarele dupa plac cu piper, sare, vegeta si boia;
4. Se prajesc bine aripioarele cu grija sa nu se arda;
5. Intr-o cratita se caleste putin ceapa taiata marunt;
6. Se pune ceapa de-o parte si in cratita se pune zaharul brun la topit, la foc mic sa nu se arda;
7. Cand zaharul este topit complet se adauga sosul de soia, ceapa calita, si pasta de ardei iute si se omogenizeaza amestecul, dupa care se ia de pe foc;
8. Aripioarele prajite se tavalesc in sosul preparat si se consuma cu orez simplu, fiert peste care se poate turna restul de sos ramas.
POFTA BUNA!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii