Fierbeti aripioarel intr-o oala cu apa cat sa le acopere si lasati-le sa se raceasca. Supa rezultata strcurati-o si degresati-o. Scoateti oasele de la aripioare fara sa rupeti rpea mult carnea. Peste uleiul de susan fierbinte puneti ghimbirul, usturoiul, otetul de orez, vinul sec, sucul de portocala si supa de pui. Cand sosul a inceput sa fiarba adaugati amidonul dizolvat in apa rece. Este gata cand sosul s-a ingrosat atat cat sa imbrace lingura. Aripioarele se frig, se dau prin sos si se presara cu seminte de susan si ceapa tocata marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii