Se pregateste o marinata din: ceapa taiata rondele, usturoi tocat, un pahar de vin rosu, 1 lingura de delicat, oregano, piper. Marinata se pune intr-o punga care se inchide ermetic. Duapa aceasta se spala bine aripioarele si se pun in punga cu marinata gata pregatita. Se dau la frigider timp de o ora pentru a absorbi mirodeniile. Intre timp spalam ciupercile si le tocam rondele. Dupa ce scoatem aripioarele din frigider le punem la prajit(putem pune o parte si din marinata pentru a accentua gustul). Dupa ce sunt gata aripioarele le ungem cu unt topit si le adaugam in tava. Peste ele punem ciupercile peste care presaram putin piper, sare si marar proaspat. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Aripioarele nu se vor arde intrucat ciupercile lasa apa iar asa aripioarele vor deveni fragede. Se lasa la cuptor pana scade apa de la ciuperci. Se servesc calde adaogand pentru aspect o lingurita de smantana si patrunjel tocat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii