Spalam aripioarele, le stergem cu o carpita de bucatarie, le taiem varfurile si le taiem apoi in doua. Amestecam bine faina,usturoiul, piperul cayene si sarea intr-o punga. Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele sa fie complet acoperite cu faina. Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt pe care o ungem dedesupt. Scoatem aripioarele din punga, le scuturam putin, le punem in tava si le dam la frigider timp de 1 ora. In acest timp, intr-o alta punga amestecam bine untul topit, sosul picant si otetul. Dupa ce a trecut 1 ora, se scot aripioarele de la frigider si se pun in punga cu sosul picant. Amestecam bine, pana cand toate aripioarele sunt acoperite cu sos, le asezam in tava pe care am uns-o cu ulei si le dam la cuptor sa se coaca 30 de minute pe fiecare parte la 200*C.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii