Spalam aripioarele, le stergem cu o carpita de bucatarie, le taiem varfurile si le taiem apoi in doua. Amestecam bine faina,usturoiul, piperul cayene si sarea intr-o punga. Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele sa fie complet acoperite cu faina. Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt pe care o ungem dedesupt. Scoatem aripioarele din punga, le scuturam putin, le punem in tava si le dam la frigider timp de 1 ora. In acest timp, intr-o alta punga amestecam bine untul topit, sosul picant si otetul. Dupa ce a trecut 1 ora, se scot aripioarele de la frigider si se pun in punga cu sosul picant. Amestecam bine, pana cand toate aripioarele sunt acoperite cu sos, le asezam in tava pe care am uns-o cu ulei si le dam la cuptor sa se coaca 30 de minute pe fiecare parte la 200*C.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii