Intr-o punga zip se amesteca ketchup, sos de soia,ulei, boia dulce afumata, piper si usturoi pudra.
Intr-o punga zip se amesteca ketchup, sos de soia,ulei, boia dulce afumata, piper si usturoi pudra.
Se introduc aripioarele in punga si se maseaza bine cu sosul format. Se dau la frigider minim 2 ore.
Se transfera aripioarele intr-o tava de copt mai inalta si se dau la cuptor 45 de minute.
Sosul ramas se transfera intr-un bol, la fiecare 15 minute se scot aripioarele si se ung.
Cu 10 minute inainte de a scoate aripioarele, se presara peste ele seminte de susan.
Se servesc aripioarele alaturi de o salata iceberg cu rosii cherry si castravete stropita cu ulei de masline si lamiae.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii