„Aripioare de pui prăjite” este una dintre reţetele uşoare atunci când îţi este foame, şi vrei să pregăteşti ceva rapid. Ea este recomandată pentru calităţile gustative, dar şi pentru mireasmă.
O reţetă banală, ar spune multe gospodine.
Hai să o scoatem din anonimat!
Se spală bine, bine aripioarele, si se taie vârfurile. Dupa îndepărtarea lor, aripioarele se taie în două exact pe articulaţie. Folosim un cuţit scurt (pentru desosare) pentru a dezgoli osul de carne. Carnea şi pielea adunată la capătul de jos se dau uşor peste cap. Am spus ca imparţim aripioara in doua. O parte are un singur os şi procedam la pregatirea ei ca mai sus. A doua parte are doua oase, de aceea vom scoate unul astfel : tăiem circumscris pielea şi carnea din locul unde aceasta se ţine şi scoatem osul prin rasucire. Dezgolim osul de carne aşa cum am procedat anterior.
Această operaţie ia infinit mai puţin timp decat am povestit.
Într-un vas punem aripioarele astfel pregătite si le lăsăm la rece 1 oră într-un baiţ făcut din sana, sare şi usturoi tocat, cimbru, oregano si piper.
Se incinge bine uleiul intr-un vas adanc si se prajesc aripioarele pana devin aurii.
Se servesc cu orice fel de garnitura. Eu am pregatit orezul marmorat.
Va asigur ca sunt absolut delicioase si deosebit prezentate.
Ele vor cuceri chiar si pe cel mai mofturos „mancacios”.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii