Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in doua pe lung.In mijloc se pune o bucatica de sunculita,se sareaza si se pune si putin ulei de masline.Se invelesc in foaia de aluminiu,se pun intr o tava care se poate da la cuptor.
Se dau la cuptorul preincalzit,timp de 1 ora la 180 grade.
Intre timp se pregatesc aripioarele.Se curata de eventualele pene,daca este nevoie se parlesc si se spala.
Se pun la fiert timp de 20 minute.Se scot si se lasa putin sa se racoreasca.Se bat cele 2 oua cu putina sare,iar faina se amesteca cu putina sare si piper.Dupa ce s au racorit aripioarele se dau prin ou,faina si iar prin ou si se prajesc in uleiul incins pana cand devin rumene.
Se servesc alaturi de cartofii in folie de aluminiu cu muraturi.
Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii