Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2.
Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2.
Punem aripioare intr-un vas, adaugam 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar, 1 catel de usturoi pisat, condimente dupa gust.
Amestecam bine cu mainele, acoperim cu o folie si lasam deoparte 30 min.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit 30 min, intorcandu-le pentru a se rumeni pe ambele parti.
Intre timp am pregatit glazura, intr-un ibric am adaugat 1 lingurita mustar,mierea de albine, otetul de mere, 2 linguri de ulei, catelul de usturoi pisat, putina sare.
Lasam sa dea un clocot si lasam sa se raceasca.
Cand carnea era bine patrunsa si putin rumena, am scos tava,,am pensulat aripioarele pe ambele parti.
Transferam aripioarele pe gratarul de la cuptor, introducem pe treapta din mijloc, dedesubt punem o tava cu hartie de copt.
Lasam cca. 10 min pana ce se rumenesc frumos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii