Incalzim cuptorul la 220 de grade C.
Incalzim cuptorul la 220 de grade C.
Intr-o farfurie adanca batem ouale spuma si condimentam cu sare si piper.
Pe un platou sau o farfurie mare amestecam faina cu pesmetul si mirodeniile.
Pe tava cuptorului punem o foaie de copt si ungem cu putin ulei.
Dam aripioarele bine prin ou si pe urma in combinatia de faina si pesmet si le asezam pe tava.
Le coacem pe o parte 15-20 de minute si le intoarcem si pe partea cealalta si le coacem inca 10-15 minute pana devin crocante.
Intr-un bol punem aripioarele si turnam din sos si le acoperim complet, dupa care le servim la masa alaturi de salata si porumb sau ce doriti.
Aripioarele astea se aseamana la aripioarele prajite in ulei adanc -aici fara ulei.
Foarte gustoase si usor de pregatit.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii