Se taie aripioara in trei buc.
Se pune intr-o farfurie faina,in alta ouale batute cu mustar si in cea de a treia pesmet amestecat cu susan.
Se dau mai intai copanelele de la aripioare prin faina ,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet cu susan si tot asa pana la final.
Se prajesc in uleiul incins.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii