Se incinge cuptorul la 220*C. Se spala aripioarele, se usuca cu un servet de bucatarie si se aseaza in tava. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca vinul, sucul de lamaie, usturoiul, uleiul, 1 lingurita sare si putin piper, se aleg acele de rozmarin de la 2 crengute, se taie, se incorporeaza in marinata care se toarna peste aripile de pui. Se pune a treia crenguta de rozmarin printre aripioare si se pune tava in cuptor. Se lasa cc.40minute .
Aripioarele de pui se garnisesc cu felii de lamaie si se servesc cu paine alba si salata verde. Acompaniem preparatul cu un vin alb sec.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii