Se curata merele,se tau in doua si se scoate miezul.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline, o lingura de unt si zaharul.
Se adauga merele si se lasa la copt pe foc mic.
Carnea se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce merele s-au copt,se scot pe o farfurie si se adauga in tigaie si restul de unt care se lasa la topit. Se pun aripioarele la prajit,si se stropesc din cand in cand cu putin otet de mere, iar dupa ce s-au prajit bine, se pune batonul de scortisoare in tigaie si se lasa tigaia acoperita 2-3 minute.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii