Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"
Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii