Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"
Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii