Aripioarele de pui se trec prin flacara si se spala , atentie mare sa nu ramana urme de pene. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi se adauga aripioarele , 20 ml apa calda, vegeta si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa la inabusit. Separat se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste. Cand aripioarele sunt inabusite bine le scoatem intr-un bol, iar in uleiul ramas adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba. La sfarsit se adauga sare si usturoiul. Aripioarele se pun pe un platou, se adauga peste ele sosul de usturoi si se decoreaza cu verdeata.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii