Facem o marinata.
Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si apa.
In acest sos introducem jumatatile de aripioare si le lasam citeva ore la marinat.
Dupa ce s-au marinat le tavalim prin faina si le coacem intr-o tigaita cu ulei pina devin rumene si crocante.
Avem nevoie de mai mult ulei,uleiul trebuie sa acopere aripioarele.
Sunt foarte gustoase, sper sa va placa.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii