Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua.
Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am pus la fiert in apa cu sare. Le.am spumat si le.am lasat sa fiarba cam 30 min.
Conopida se desface buchetele , se spala sis e fierbe in apa cu sare cca 5-10 min , se incearca cu furculita. nu se fierb insa prea tare. sa ramana usor crocante.
Ouale le batem bine cu sare , piper si cascaval sau branza rasa, cam 2 linguri.
punem pe farfurie faina iar in alta farfurie pesmetul.
Scoatem pe o farfurie aripioarele si conopida fiarta si trecem sa le afcem pane astfel: dam mai intai prin faina , apoi ou si la sf prin pesmet si punem in tigaie in ulei incins si al foc mai iute. tb doar sa se rumeneasca frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta si se servesc calde alaturi de garnitura la alegere. Eu le.am servit cu piure de cartofi si salata de ridichii negre.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii