Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.
Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.
Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand aripile vor fi acoperite complet de amestecul din punga.
Aripile de pui astfel "invelite" se vor praji, se vor frige in ulei incins la foc potrivit .Se va folosi ulei atat cat vor fi acoperite aripioarele noastre si astfel vor iesi aurii si crocante.Dupa prajire se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii