Spalam toate fructele. Taiem lubenita in doua, jumatate ramane intreaga (ariciul), jumatate o curatam de coaja si o taiem in cuburi si scoatem si samburii. Caisele, piersicile si perele le curatam de samburi si le taiem in patrate.
Luam cate un bat si intercalam bucatile de fructe pana le terminam.
Asezam pe un platou, jumatatea de lubenita, cu partea sectionata in jos si intepam de jur imprejur betele cu fructe.
Scobitoarea o rupem in doua si din lubenita ,fixam doi ochisori ariciului. Pentru botic, decupam putin din coaja si asezam trei boabe de struguri.
Nu am specificat cantitatile deoarece acestea raman la aprecierea fiecaruia, depinde de cate persone vor fi la masa.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii