Intr-un ceaun se pune uleiul, se toaca cepa si se lasa putin sa se innmoaie,apoi se adauga ciupercile tocate marunt si se lasa putin la calit.Se adauga orezul si cele 2 rosii date pe razatoare,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust iar apoi se adauga 400ml apa.Se lasa la foc pana ce orezul absoarbe tot lichidul.Se pune verdeata tocata marunt.Se curata ardeii de cotor si se spala bine de seminte,apoi se umplu cu compozitia de orez.Se aseaza ardeii int-o cratita se pun 2-3 linguri de ulei si se lasa putin sa se inabuse in ulei,apoi se face un sos din 1 lingura de pasta de tomate,1 lingura de faina de orez,sare si piper dupa gust, si se subtiaza cu apa cat sa acopere ardeii.Se lasa la foc mic pana ce ardeii s-au fiert.Se presara verdeata dupa gust.Se servesc ca atare,sau cu smantana.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii