Se spală zarzavaturile,se scot cotoarele şi seminţele ardeilor, iar roşiile se golesc de miez, care se păstrează.
Se pune în fiecare un vârf de cuţit de zahăr. Se călesc în ulei ceapa şi vânăta. Se adaugă jumătate din pulpa de roşii pe care am păstrat-o, se adaugă un pic de apă iar când dă in fiert se adagă orezul, usturoiul, pătrunjelul, sarea şi piperul. Se lasă pe foc să se umfle puţin orezul. După aceea se umplu ardeii şi roşiile fără să îi umplem de tot, pentru a avea loc orezul să se umfle. După ce s-au umplut toţi ardeii şi toate roşiile, se aşează în tavă, se mai presară cu ulei, sare, piper şi restul de roşii şi se dau la cuptor.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii