Ardei umpluti (de post)

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti (de post)

Ingrediente

  • 4 ardei mari
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 100 g orez
  • o lingura zarzavat de la borcan
  • o lingura sos iute facut in casa
  • 200 g ciuperci de padure(de la congelator)
  • o lingura pasta de tomate
  • 200 ml ulei
  • sare,piper, cimbru

Mod de preparare

Calesc ceapa. adaug pe rand:morcovul,orezul, zarzvatul,ciupercile.Ardeii curatati, se spala si se lasa la scurs pe un servet. Eu pastrez si coditele pe capacele. Umplu ardeii,asez in dubletta unsa cu ulei. Adaug apa pana la jumatatea vasului,crengute de cimbru si foi de dafin, acopar si las la fiert.E nevoie sa mai adaug cate putina apa.Se poate adauga bors la fiert.Servim cu mamaliguta,cu, sau fara sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise