Se spala ardeii si se curata de seminte. Se taie in jumatati pe lung. Din vinete se face o salata obisnuita. Se potriveste salata de sare, piper, se adauga mujdeiul, apoi se combina cu ouale batute ca pentru omleta. Se umplu ardeii, se presara cu putin pesmet, se asaza intr-un vas cu grasime si se dau la cuptorul incalzit in prealabil pentru 30 de minute. Ardeii grasi mai pot fi umpluti cu orez fiert combinat cu ciuperci inabusite si presarati cu cascaval ras. Vasul se da la cuptor cu foc potrivit pentru 25 de minute.
Se serveste preparatul cu sos de rosii picant
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii